Op naar... - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Op naar... - Reisverslag uit Rio de Janeiro, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Op naar...

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

29 Januari 2006 | Brazilië, Rio de Janeiro

Rio en de Copacabana hebben we wel gezien. Morgenavond stappen we op de bus om 13 uur later uit te stappen in Curatiba, zo´n 600 kilometer zuidelijker. Vandaar gaan we naar de watervallen van Foz do Iguacu op de grens met Argentinië. Waarschijnlijk trekken we dan door naar de hoofdstad van Paraguay, wiens naam ons nu even niet te binnen wil schieten :D
Dus tot later maar weer!

• 29 Januari 2006 - 21:35

Rob Timmer:

...en ik wil minstens drie foto's per bericht!!!

:-)

• 29 Januari 2006 - 22:16

Lui:

Asuncion vrienden. Heb een goeie trip en doe voorzichtig met al die losse draadjes!

• 30 Januari 2006 - 01:10

Adrianne:

Ik verwacht spectaculaire foto's...maar val niet in het water!

(P.S. Voor de voetbalgekken in Brazilie: Ajax thuis met 4-1 verloren van Utrecht :-D )

• 30 Januari 2006 - 01:12

Adrianne:

P.S.2 Die foto van Rio in de wolken had ik bijna gemist. Die is helemaal te wowie!

• 30 Januari 2006 - 21:14

Frans:

Leuk die fotootjes erbij! Hoop dat reis nog meer opmerkelijke verhalen oplevert!

• 31 Januari 2006 - 13:51

Patrick:

Een terugkeer als columnist bij de krant lijkt me niet uitgesloten... Er staat overigens nog een bon voor je in De Schouw :-)

• 01 Februari 2006 - 20:06

Femke:

Is deze bus wel heel gebleven, jullie doen er zo lang over??? Take care!

• 02 Februari 2006 - 15:11

Krista:

Nee hoor, gelukkig niet ;-) De afstanden zijn gewoon zo groot. Van Rio naar Curitiba ongeveer 600 km!