Foto update - Reisverslag uit Copacabana, Bolivia van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Foto update - Reisverslag uit Copacabana, Bolivia van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Foto update

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

03 Mei 2006 | Bolivia, Copacabana

Vanmiddag vertrekken we naar Peru (eerste stop Puno). Op de valreep wat foto´s van Bolivia.
In het kort:
Met de 4WD tour de grens over van Chili naar Bolivia, flamingo´s, zoutvlakten.
In Potosi in de zilvermijnen. Kaboem!
Via Oruro naar Cochabamba door naar La Paz.
En in Copacabana was het feest! Een soort carnaval met veel verklede mensen op straat en muziek erbij. Het deuntje vergeten we nooit meer! En natuurlijk Isla del Sol bezocht. Oude Inca ruines op zo´n 4000m hoogte. Een wandelingetje van zo´n 4,5 uur over het eiland is zeker de moeite waard. Maar waarom die Inca´s nou zo nodig in de bergen moesten gaan wonen? Weinig zuurstof, een flinke klim!
Puno here we come...

• 03 Mei 2006 - 16:44

Albrand:

Hartelijk dank voor de felicitaties! Tot mijn schaamte moet ik zeggen dat ik voor het eerst op de site kijk, maar jullie hebben volgens mij letterlijk een wereldreis! De foto met de flamingo's is mijn favoriet. Binnenkort ga ik eens even al jullie belevenissen uitgebreid lezen. Vooral dat over dat geschep in die zilvermijn... Heel veel plezier!

• 03 Mei 2006 - 22:18

Adrianne:

Is ie vrij, gaat ie werken! Snap jij het nog? Adembenemend mooie foto's. Ik stem voor veel zout!

• 03 Mei 2006 - 23:58

Tineke:

Heb je nou nog wat zilver gevangen?

• 05 Mei 2006 - 11:22

Paul:

en nu hoop ik eens op wat beelden van weelderige tuinen bij hacienda's waar tuincentra en tuinmannen van omslaan.
    nog van het plezier en sigaar ze.

• 05 Mei 2006 - 23:40

Michel:

AKO: herken je je bandana niet?
    Albrand: Alvast van harte jongen, van ons alletwee!
    Tineke: Ze produceren daar alleen maar derrie, die naar Europa gaat om er zilver van te maken.
    Paul: Niks geen hacienda´s, da´s Argentinië - En je wilt die dingen niet zien, is allemaal een grote dorre troep.

• 22 Mei 2006 - 12:14

Coby & Paul:

Hallo Crissie & Michel.
    Tjonge,jonge,jonge wat zijn wij jaloers op jullie.
    Hebben jullie al cavia geproefd? Nog geen heimwee naar dit koue en natte kikkerland? Keep on going