Reizigersinfo #14 (of zoiets) - Reisverslag uit Cochabamba, Bolivia van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Reizigersinfo #14 (of zoiets) - Reisverslag uit Cochabamba, Bolivia van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Reizigersinfo #14 (of zoiets)

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

23 April 2006 | Bolivia, Cochabamba

Voor eenie4der die ongerust zou kunnen zijn: we gaan NIET naar het gebied in Peru waar die vulkaan is ontploft. U kunt weer gerust ademhalen (in tegenstelling tot die mensen daar, die gasmaskers nodig hebben) (En zielig voor die 20 lama´s die er dood zijn gegaan.)

• 23 April 2006 - 21:27

Rob Timmer:

oeps... ik was al druk bezig een reddingsploeg samen te stellen...
    Oude redacteuren dus het gaf wat voeten in aarde... maar toch...

• 23 April 2006 - 21:55

Adrianne:

De jonkies stonden al te trappelen om uit te rukken. Zo vervelend naar de andere kant van de wereld gaan!

• 23 April 2006 - 21:58

Michel:

Nog even een handige tip voor Tineke: reserveer een paar parkeerplekken voor de deur van de Schouw en bedien de klanten die daar parkeren en in hun auto willen blijven zitten. Doen ze in Bolivia ook :)

• 24 April 2006 - 07:47

Iris:

Als er nog wees-lamaatjes rondlopen: willen jullie er dan 1 voor mij meenemen? :-)

• 25 April 2006 - 16:14

Michel:

Wees-lama´s? Dat zijn dan lamalammetjes en daar kan je lamalamsbout van maken!

• 25 April 2006 - 22:38

Tineke:

Daar is een wetje tegen.Alcohol schenken is verboden in een auto.Bolivia zal wat minder streng zijn......maar de Witte de Withpolitie is zeer strijdvaardig.

• 27 April 2006 - 07:51

Louis:

neem een kopje lamamelk van me, goed tegen de nekpijn en de stress, que vosotros vaeis bien!!1