Enne, oh ja!
Door: Michel & Krista
Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel
19 April 2006 | Bolivia, Uyuni
Jut & Jul op wereldreis betekent: de tijd kwijt raken. Ergens in de afgelopen weken is Chili overgegaan van zomer- op wintertijd. Maarrehhh, we zijn er 23 maart in Chili aangekomen, er 17 april weer uitgegaan en in die tijd moet dat gebeurd zijn. Alleen jammer dat we dat nou niet gemerkt hebben... :)
Bolivia: twee liter coca cola op een terras: 12 roepies. Een overheerlijke milkshake: 7 roepies. Een nacht in een hostel: 30 roepies p.p. Zes uur in de bus: 25 roepies. En oh ja, de roepie staat op 0,10 euro. We denken dat we de rest van de reis hier blijven,s cheelt een hoop geld! :):)
Lamavlees is best te eten.
Michel het verschil niet weet tussen Flamingo´s en Pelikanen?
Slapen op 4300 meter een zware bedoening is.
We in een hotel hebben geslapen gebouwd van zoutblokken.
(***Vergeet de andere ebrichten niette lezen!***)
(Vergeet de andere berichten niet te lezen)
19 April 2006 - 20:38
Frans:
Verschil tussen pelikaan en flamingo niet weten? Een pelikaan moet je langer koken voordat ie gaar is. Weet iedereen.
Hotel van zoutblokken? Dus als je wilt snacken voor de roepie tv, lik je dus gewoon de muur?
Ok lui, neem wat warmte mee naar hiero. tis nog steeds niets met het weer hier.... Brrrrr. -
20 April 2006 - 09:49
Arthur:
Speciaal voor Michel: In Cochabamba woont een ex-vriendin van mij, Christiane; is in de jaren '70 naar Bolivia vertrokken -
20 April 2006 - 20:49
Adrianne:
Drama vanavond in de Arena... Snik, snik, en nog eens snik. -
21 April 2006 - 07:42
Cora:
trek het je niet aan hoor michel. Ik zat voor de pasen over Jaap Rozema zijn scherm mee te kijken en ik zei Leuke foto van die kippen. Waarop Jaap met een vette grijns zei dit zijn hanen mevrouw. We blijven gewoon stadsmensen. Urban heet dat tegenwoordig geloof ik. -
22 April 2006 - 02:08
Tineke:
Nog een troost, Hans V. dacht dat 2 kippen ook kuikens konden krijgen.Was helemaal verrast dat daar toch echt een haan voor nodig was.Dus het kan allemaal nog erger. -
22 April 2006 - 22:48
Ves:
Even voor de duidelijkheid: die Hans V. van Tineke ben ik nier hoor. Ik weet heus wel wat haantjesgedrag is, zie het regelmatig om me heen. hehehe