Reizigersinformatie #9 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Reizigersinformatie #9 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Reizigersinformatie #9

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

19 Maart 2006 | Argentinië, Buenos Aires

Argentinië is (bijna) uit, Chili is (bijna) in! Na een vermoeiende reis van Perito Moreno nu in Bariloche, chocoladehoofdstad van de wereld volgens ons! Hier wat bergen bekijken als tegenwicht voor al het stof van de laatste dagen. En donderdag op weg naar een gehucht in Chili dat (geloof ik) luistert naar de naam Osorno, maar het kan ook anders zijn :)

• 19 Maart 2006 - 22:51

Lokkie:

Ik sta versteld van de regelmaat waarmee jullie schrijven. Muy bien!
    En: ga vooral zo door, want het blijft leuk te lezen over jullie avonturen, landgenoten!

• 19 Maart 2006 - 23:18

Rob Timmer:

Chocoladepindarotsjesdus.

• 21 Maart 2006 - 14:20

Arthur:

Als jullie in Chili zijn, doe Gran Verano de groeten, Hele goeie wijn, drink ik al jaren!

• 22 Maart 2006 - 10:54

Joke V:

Jullie hebben het toch ook nog wel een beetje leuk he? Ondanks het ijs, de kou, het stof en nog zo het een en ander? Doe van mij maar een lekkere Chileense Chardonnay!

• 22 Maart 2006 - 13:36

Michel:

Ja natuurlijk, we hebben het prima naar ons zin! Mag een piña colada ook? Of een lekker biertje? :):):)