Koud hé? - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Koud hé? - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Koud hé?

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

14 Maart 2006 | Argentinië, El Calafate

Nou, hij is gevallen hoor! De brug van ijs bij gletsjer Perito Moreno is ingestort, alleen jammer dat wij er niet bij waren :) Na een dag met koude voeten en soms een enorme hoosbui waren er alleen enkele stukken afgevallen, het instorten duurde nog een dag of twee.
Wel bleek gisteren, toen we op gletsjertocht waren per boot, het water van het meer 's middags een centimeter of vijftig hoger te staan dan toen we vertrokken. Hoezo zit er water in een gletsjer :)
Verders hebben we nu alle gletsjers hier gezien, en we kunnen zeggen: ze zijn groot!. Heel groot. En koud ook. Jammer dat we geen wiskey on the rocks drinken, want rocks waren er genoeg, zoals de foto's uitwijzen.
Errug mooi allemaal, dus. En erg koud, hoewel vandaag het zonnetje weer schijnt. Geniet van de foto's zou ik zeggen, dan zien jullie wat wij ook zagen, zonder de regendruppels en de kou!

• 14 Maart 2006 - 16:16

Rob Timmer:

Mooi hoor. Dank voor de foto's!

• 14 Maart 2006 - 16:18

Ves:

Doen ze daar ook aan de 11-stedentocht? Lekker kluunen.

• 14 Maart 2006 - 17:18

Frans:

Ben de foto's buiten aan het bekijken. Dan voel ik tenminste hoe koud het daar was... en hier is...

Zoek eens een warmer plek op dan krijgen wij het ook! Hangen ijspegels aan mijn neus...

• 14 Maart 2006 - 23:25

Adrianne:

Wowie. Mijn droomplek! Houden jullie de gletscher wel heel?! Dank u!