Rio de Janeiro, Rio ohoooooo.... - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Rio de Janeiro, Rio ohoooooo.... - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Rio de Janeiro, Rio ohoooooo....

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

26 Januari 2006 | Brazilië, Brasilia

Zo eerst het goede nieuws: finally aangekomen in Rio. De bus deed ut onderweg even niet meer maar voor 23 roebel per persoon kon er bij de busmaatschappij nog wel een nieuwe bus af, dus na de lunch konden we gewoon weer verder.
Het is wel even wennen hoor, na al die provinciestadjes, goudgele stranden enzovoorts, nu weer in een wereldstad. Foto´s en ervaringen hebben we nog niet, dat komt morgen! Met foto´s.

Tot dan, eerst even een verkwikkend regenbuitje uitzitten. De temperatuur is gedaald tot pak ´m beet 27 graden :P

Enne, vergeet Carnavals! niet te lezen!

Groetjes van Krista en Michel

P.S. Voor Hans van V. te R. Op naar de Caipirinho´s! Speciaal bewaard voor Rio.

• 26 Januari 2006 - 20:14

Rob Timmer:

Lawaai maken is toch prima in jouw straatje Michel?
    Ik kijk uit naar de foto's.

• 27 Januari 2006 - 09:50

Wil:

wat is het slechte nieuws

• 27 Januari 2006 - 12:16

Martijn:

Zo, ik ben nu ook weer helemaal bijgelezen. Ik kijk uit naar jullie foto's!

Als ik het goed begrijp kan ik dus met mijn zangtalenten terecht in Brazilië. Mag dat wel van Krista dan? ;)

Groetjes!

• 27 Januari 2006 - 15:19

Wij:

Het slechte nieuws is dat er flink gewassen moet worden, want alle onderbroeken zijn vuil! :-)))

• 31 Januari 2006 - 18:40

Ves: