Hoeplaaaa Daar Gaan we! - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu Hoeplaaaa Daar Gaan we! - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Krista & Michel - WaarBenJij.nu

Hoeplaaaa Daar Gaan we!

Door: Michel & Krista

Blijf op de hoogte en volg Krista & Michel

16 Januari 2006 | Brazilië, São Paulo

Jong & Lui!
Nog een paar uurtjes en we stappen in het vliegtuig om pak 'm beet negentien uur later in São Paulo weer wakker te worden (was het maar waar :-))
Maar het gaat nu echt gebeuren. De rugzak is gepakt, de huizen verhuurd en alle noodzakelijke noodzakelijkheden verricht. Dus rest ons maar één ding: tegen jullie zeggen: tot over een hele tijd!
Hasta la vista!

Krista & Michel

P.S. De inzameling heeft uiteindelijk 500 (!!!!) euro opgeleverd (super!), die we hoogstpersoonlijk aan een goed doel gaan geven! We houden jullie op de hoogte.

• 16 Januari 2006 - 20:03

Rob Timmer:

Toi toi toi...

• 16 Januari 2006 - 21:56

René:

Weltrusten en goeie reis!

• 16 Januari 2006 - 22:04

Martijn:

Welterusten en goede reis morgen! Ik zal jullie blog in de gaten houden, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.
    Heel, heel veel plezier en geniet er van de komende maanden!

• 18 Januari 2006 - 15:22

Hans Van Vessem:

Maak er een mooie tocht van. Doe Brazilië de groeten van me.

• 18 Januari 2006 - 17:37

Iris:

hey ik had als eerste een berichtje gepost en nu is dat weg!! das ook niet aardig :)

Veel plezier in ieder geval!